Kiest voor professionele daktimmerwerken!

Contacteer ons

Dakisolatie met Sarking (plus) isolatieplaten

Wist u dat 30 % van uw warmte verloren gaat via het dak? Dakwerken Nicasi beseft dit maar al te goed en hecht bijgevolg enorm veel belang aan een goede isolatie van uw dak. Daarom gebruiken zij het Unilin-Sarking-principe voor al uw dakisolatie in Nijlen en de verdere regio van Antwerpen. Vraag meer informatie voor zowel uw platte als hellende daken.

Sarking (plus) isolatieplaten

Vaak hebt u onder het hellend dak reeds een slaapkamer of een andere nuttige ruimte ingericht. Isoleren is dan niet meer zo vanzelfsprekend! Daarom gebruikt Dakwerken Nicasi Sarking (plus) isolatieplaten. Zij installeren deze volgens het Sarkingprincipe waarbij u de binnenafwerking niet hoeft weg te nemen, aangezien ze gewoon langs buiten worden aangebracht. Deze isolatieplaten kan u verkrijgen met of zonder verkleefde onderdakfolie. Door die manier van werken zal u dus nooit last hebben van de uit te voeren werken, maar toch kunnen genieten van het eindresultaat. Uw woning zal op slag duurzamer zijn wat de waarde ervan doet stijgen. En dat terwijl de kosten op uw energiefactuur zullen dalen aangezien u geen onnodige warmte meer verliest via het dak.

Dakwerken van A tot Z

Zo ziet u maar: Dakwerken Nicasi zorgt voor de oplossing bij al uw dakgerelateerde problemen. Bovendien kan u niet enkel voor uw dakisolatie bij deze expert terecht. Contacteer hen ook voor al uw daktimmerwerken, gevelbekleding en zink- en koperwerken. Op die manier hebt u een aanspreekpunt voor uw dakwerken van A tot Z. Want het team van Dakwerken Nicasi bestaat uit opgeleerde vakmannen waarop u kunt rekenen.