Kiest voor professionele daktimmerwerken!

Contacteer ons

Uw professional voor hellende daken

Hellende daken leggen, vergt heel wat kennis en ervaring om dit op een veilige manier te kunnen doen. Niet enkel de daktimmerwerken maar ook het plaatsen van dakpannen of andere materialen moet volgens de regels van de kunst gebeuren voor een duurzaam en sterk resultaat. Ook bij herstellingen doet u best beroep op een professional. Dakwerken Nicasi plaatst al uw hellende daken in Nijlen en de verdere omgeving in de regio van Antwerpen. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

Professionele dakwerken

Dakwerken Nicasi in Nijlen is uw beste optie voor het plaatsen van hellende daken met pannen, natuurleien of kunstleien. Ook voor het uitvoeren van zink- en koperwerken kan u beroep doen op dit professioneel team. Zij werken zorgvuldig volgens de regels van de kunst en dit allemaal voor een betrouwbare prijs. Dit geldt zowel voor een nieuw dak als een renovatie. Samen met u zetten zij hun schouders onder uw project om zo tot het eindresultaat naar uw wensen en verwachtingen te komen.

Herstellingen

Wanneer het stormt of wanneer hellende daken verouderd zijn, kan er schade of slijtage optreden. Dan is het opportuun om uw dak te laten nakijken door een deskundige dakwerker. Zo kunnen problemen meteen aangepakt worden en verdere herstellingskosten zullen op die manier vermeden worden. Voor deze klussen kan u vertrouwen op de werking van Dakwerken Nicasi uit Nijlen. Uiteraard kan u ook beroep op hen doen voor platte daken. Verder kan u hen inhuren voor gevelbekleding, dakisolatie en allerhande timmerwerken. Contacteer hen zo snel mogelijk voor een afspraak en een vrijblijvende offerte.