Kiest voor professionele daktimmerwerken!

Contacteer ons

Roofing leggen op platte daken

U kan Dakwerken Nicasi niet enkel inschakelen voor hellende daken, maar ook voor het plaatsen van al uw platte daken in Nijlen en omstreken steekt deze vakman met veel plezier de handen uit de mouwen. Het branden van roofing of het plaatsen van dakisolatie kent geen geheimen voor deze expert.

Roofing

Dakwerken Nicasi in Nijlen heeft reeds 30 jaar ervaring in het leggen van roofing en het isoleren van platte daken. Deze technieken verschillen veel van de plaatsingen bij een hellend dak. Natuurlijk is het professionele team van Dakwerken Nicasi opgeleid om ook bij platte daken een duurzaam en stevig eindresultaat te bekomen volgens de regels van de kunst. Zij zijn gespecialiseerd in dakwerken en daarom zijn ze ook een betrouwbare partner in het plaatsen van uw plat dak. Dit gebeurt steevast perfect volgens de regels van de kunst. Zij werken bovendien enkel met het beste materiaal en garanderen dan ook een topkwaliteit.

Perfecte afwerking

Deze dakwerker is actief in Nijlen, Herentals, Turnhout en Heist-op-den-Berg. Buiten het branden van roofing of het leggen van dakpannen, kan u dit team ook inschakelen voor een nette afwerking van uw nieuwbouw- of renovatiewoning. Dit gebeurt onder andere met de gepaste zink- en koperwerken. Neem met een gerust hart contact op met deze stielman. Deze dakwerker is de partner die u zoekt voor uw uit te voeren werken. Zij zijn er ook om u alle informatie door te geven en een vrijblijvende offerte op te stellen. Aarzel niet en neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.