Kiest voor professionele daktimmerwerken!

Contacteer ons

De beste zink- en koperwerken

Voor de beste zink- en koperwerken in Nijlen, Herentals, Turnhout en Heist-op-den-Berg bent u bij Dakwerken Nicasi aan het juiste adres. Deze dakwerker heeft oog voor detail waardoor uw woning op een perfecte manier zal afgewerkt worden. Ook het gebruik van degelijke en kwaliteitsvolle materialen zorgt ervoor dat u jarenlang geniet hebt van uw dakgoten zonder dat er slijtage zal optreden. Aarzel niet en contacteer deze partner die u zoekt.

Nauwkeurige afwerking

Een dakgoot is meer dan enkel een functioneel element voor de afwatering van uw dak. Het is ook het laatste detail aan uw woning dat nauwkeurig moet worden afgewerkt. Hiermee krijgt uw woning de vooropgestelde uitstraling en de exacte aanblik die u voor ogen had. Dit kan enkel gedaan worden door echte vakmannen en dan bent u bij Dakwerken Nicasi in Nijlen aan het beste adres

Soorten dakgoten

Zij zetten verschillende dakgoten zoals de kilgoot voor schuine daken, de standaard hanggoot, de klassieke bakgoot, de iets sierlijkere mastgoot en de functionele zakgoot. Deze kunnen uiteraard bezorgd worden in verscheidene materialen: pvc, polyester, aluminium, zink of koper. Bakgoten kunnen door dit professioneel team daarbovenop volledig getimmerd en bekleed worden.

Dakwerken Nicasi kan u ook verderhelpen met gevelbekleding, dakisolatie en elke vorm van daktimmer. Voor de plaatsing van uw daken, plat of hellend, hebt u daarom slechts een aanspreekpunt. Alle werken worden van A tot Z uitgevoerd door deze specialist ter zake. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina voor meer informatie of een vrijblijvende en gratis prijsofferte.